Ιταλικά για Ενήλικες

Το ήξερες ότι η ιταλική γλώσσα είναι η γλώσσα της τέχνης και του πολιτισμού
  
     
   
  
Το ήξερες ότι η ιταλική γλώσσα, η γλώσσα της τέχνης και του πολιτισμού ομιλείται σήμερα από περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους; Και όχι μόνο καθώς, κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαστών  παρακολουθούν μαθήματα ιταλικής γλώσσας εκτός Ιταλίας, σε όλες τις χώρες!

Η Ιταλική γλώσσα  προσφέρει την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα της ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας πραγματικότητας όπως λογοτεχνία, ιστορία, επιστήμη, θέατρο, όπερα, μοντέρνα μουσική , κινηματογράφο, τουρισμό, σχεδιασμό αλλά και μόδα!

Αυτό την καθιστά υψηλά στις προτιμήσεις των ενήλικων σπουδαστών μας, οι οποίοι επιλέγουν τα ιταλικά σαν δεύτερη γλώσσα, είτε για επαγγελματική αποκατάσταση είτε για μετέπειτα σπουδές στην Ιταλία είτε ακόμα για να γνωρίσουν την πλούσια τέχνη και κουλτούρα της.

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ προσφέρουμε ολοκληρωμένη και συστηματική προετοιμασία για την συμμετοχή στις εξετάσεις όλων των διπλωμάτων CELI του Πανεπιστημίου της Perugia, των διπλωμάτων PLIDA της Ρώμης, των διπλωμάτων DIPLOMA του Ιταλικού Ινστιτούτου Αθήνας και Θεσσαλονίκης καθώς και στις εξετάσεις για απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Η πολύχρονη εμπειρία των καθηγητών μας σε συνδυασμό με τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα σπουδών καθιστούν την εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας ένα ευχάριστο και μοναδικό εκπαιδευτικό ταξίδι.
Οι σπουδαστές μας μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων τον τρόπο και την μέθοδο διδασκαλίας που μπορεί να είναι είτε παραδοσιακά στα Κέντρα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είτε online με τεχνολογία αιχμής σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Οι εξετάσεις των παραπάνω πτυχίων διεξάγονται σε διάφορες εξεταστικές περιόδους με δυνατότητα επιλογής στη συμμετοχή, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε σπουδαστή. Επίσης όλα αποτελούνται από 5 επίπεδα (από A1 μέχρι C2) και τα CELI και PLIDA είναι αναγνωρισμένα διεθνώς.

Έτσι, η πιστοποίηση για την Ιταλική Γλώσσα αποτελεί διαβατήριο αλλά και βαθιά γνώση προς πολλούς προορισμούς!

ΙΤΑΛΙΚΑ – ΑΡΧΑΡΙΟΙ

ΙΤΑΛΙΚΑ – ΑΡΧΑΡΙΟΙ

Το PLIDA (PROGETTO LINGUA ITALIANA DANTE ALIGHIERI) είναι ένα πτυχίο, οι εξετάσεις  του οποίου οργανώνονται από την Società Dante Alighieri

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ΙΤΑΛΙΚΑ – LOWER

ΙΤΑΛΙΚΑ – LOWER

ΙΤΑΛΙΚΑ – ADVANCED

ΙΤΑΛΙΚΑ – ADVANCED

ΙΤΑΛΙΚΑ – PROFICIENCY

ΙΤΑΛΙΚΑ – PROFICIENCY

Οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα να επαναλάβουν το ένα από τα δύο μέρη, σε περίπτωση που δεν σημειώσουν επιτυχία συνολική, για ένα χρόνο.   
ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προσφέρει πρακτική σε όλες
τις δεξιότητες ανακυκλώνοντας
τις προηγούμενες γνώσεις.
Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ