Εξειδικευμένα Προγράμματα

 

Η εξειδίκευση κάνει τη διαφορά!
 

Τα μαθήματα πληροφορικής στη EuroLab® δε σταματούν στις βασικές και προηγμένες δεξιότητες, αλλά στοχεύουν στην επαγγελματική κατάρτιση με προγράμματα σπουδών που οδηγούν απ’ ευθείας στην αγορά εργασίας!

Σχεδιαστικά Προγράμματα

Η σχεδίαση αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών σχεδίων γίνεται μέσω του υπολογιστή με εξειδικευμένα εργαλεία λογισμικού (Computer Aided Design – CAD), η πιστοποιημένη γνώση των οποίων αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο τυπικό προσόν.

Το  CAD 2D αφορά τη σχεδίαση αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου σε δύο διαστάσεις, την μετατροπή του και τη γρήγορη διόρθωσή του.

Το CAD 3D επιτρέπει σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και ειδικούς του τομέα των φωτορεαλιστικών αποδόσεων να επικοινωνήσουν πλήρως τις ιδέες τους, μετατρέποντας ένα σχέδιο δύο διαστάσεων σε τρισδιάστατο, είτε αυτό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο είτε σε τελική μορφή.

Απευθύνεται σε σπουδαστές τεχνικών σχολών (αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, πολεοδόμους, τοπογράφους, διακοσμητές, γραφίστες, σχεδιαστές) και στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, αρχιτεκτόνων, μηχανολογικών ή τεχνικών γραφείων.

Επεξεργασία Εικόνας (Image Editing)

Το Adobe Photoshop είναι ένα λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εικόνες για εκτύπωση, για το διαδίκτυο και για δημιουργία βίντεο, αλλά και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Οι νέες δυνατότητες επεξεργασίας, σύνθεσης, σχεδιασμού και ζωγραφικής σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τρισδιάστατες (3D) αναπαραστάσεις για λογότυπα, έργα τέχνης και κινούμενα γραφικά.

Απευθύνεται σε ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους καθώς και σε μικρούς επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να δημιουργούν μόνοι τους τα έτυπα των επιχειρήσεών τους.

Επεξεργασία Ιστοσελίδας (Web Editing)

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης αποτελεί την ηλεκτρονική της παρουσία στον κόσμο του διαδικτύου, προβάλει τη δουλειά της και την εταιρική της ταυτότητα σε χιλιάδες νέους υποψήφιους πελάτες και είναι μια επένδυση για το μέλλον της.

Το Adobe Dreamweaver είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα κατασκευής ιστοσελίδων. Πρόκειται για έναν επεξεργαστή HTML (Hypertext Markup Language), που αποτελεί τη βασική γλώσσα ανάπτυξης σελίδων του παγκόσμιου ιστού και είναι ιδιαίτερα εύκολος και φιλικός στη χρήση του. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης κατασκευής μιας μεγάλης ποικιλίας ιστοχώρων και web sites, από ένα απλό site μέχρι και ένα e-shop.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της σχεδίασης ιστοσελίδων ή να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο web design & development.

Γλώσσες Προγραμματισμού
 

Κάποτε ο προγραμματισμός ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα μπορούσε να μάθει κανείς. Πλέον όμως μπορεί να αποτελεί ένα απλό χόμπι ή να οδηγήσει σε μια ολόκληρη καριέρα!

Μέσα από τη διδασκαλία των βασικών αρχών προγραμματισμού μιας γλώσσας (JAVA, VISUAL BASIC, C/C++ κ.ά.) και του τρόπου σχεδίασης και υλοποίησης μπορεί ο καθένας να οδηγηθεί στη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος.

Απευθύνεται σε μαθητές λυκείου και φοιτητές που χρειάζονται υποστήριξη στα μαθήματα του σχολείου και του πανεπιστημίου, σε επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν το site τους, σε όσους θέλουν να μάθουν να δημιουργούν μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με μία από τις σχολές EuroLab®