ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 7 – 12

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Το πιο βασικό είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων, δημιουργικές δραστηριότητες. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στον προφορικό λόγο με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Τα τμήματα μας καλύπτουν την ύλη από το επίπεδο Αρχαρίων μέχρι το επίπεδο Pre-Lower και προετοιμάζουν τα παιδιά για τις εξετάσεις του Cambridge English Young Learner English (YLE), καθώς και για τις εξετάσεις Key for Schools (KETS) και Preliminary for Schools (PETS) σε ανώτερα επίπεδα.

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η συνεργατική μάθηση είναι πιο αποτελεσματική από την ατομική, ακόμη και για τους ευφυείς μαθητές.

Με την Μέθοδο Learn® και την εκμάθηση της ξένης γλώσσας, ο σπουδαστής μαθαίνει να κατανοεί, να διαχειρίζεται και να εκφράζει τα συναισθήματά του έτσι ώστε να λειτουργεί ιδανικά μέσα στην ομάδα.

Μόνο τότε η ομάδα μπορεί να του προσφέρει, να τον κάνει πιο υπεύθυνο, πιο έξυπνο και να τον διασκεδάσει.

Η χρήση ειδικά επιλεγμένων εκπαιδευτικών μέσων για τα παιδιά αυτής της ηλικίας εξασφαλίζει την ευχάριστη και ομαλή εισαγωγή τους στην Αγγλική γλώσσα. Τα παιδιά αποκτούν τη δυνατότητα να γράφουν και να διαβάζουν, να αναγνωρίζουν βασικούς γραμματικούς τύπους και να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας βασικές εκφράσεις.

 


Ψηφιακή τάξη του αύριοΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ 9!
Έχει αποδειχτεί ότι η καλύτερη δυνατή απόδοση των σπουδαστών μας πραγματοποιείται σε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα που ευνοούν την παράλληλη μάθηση δύο ξένων γλωσσών μέσα σε ολιγομελή τμήματα.
Τα μεγάλα αποτελέσματα έρχονται μετά από μεγάλες προσπάθειες.
Η απόκτηση ενός πτυχίου όμως δεν αποτελεί ισχυρό κίνητρο για το παιδί ώστε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.
Η Μέθοδος
Learn® εξασφαλίζει την αφοσίωση του παιδιού στην προσπάθεια, δημιουργώντας κίνητρα που είναι σημαντικά γι’αυτό.

 

JUSTVOTE

Πάτα το κουμπί με τη σωστή απάντηση!
Ο συνδυασμός εικόνας-ήχου-ερώτησης δίνει κίνητρα συμμετοχής, προάγει τον υγιή ανταγωνισμό και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των σπουδαστών.

SKYPE
Οι μαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχουν την ευκαιρία να μιλούν με μαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία διαμέσου SKYPE, την πιο σύγχρονη και καινοτόμο μέθοδο επικοινωνίας. Το SKYPE είναι εύχρηστο και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επικοινωνήσουν και προφορικά και γραπτά. Με λίγα λόγια, οι μαθητές μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την συμμετοχή του γονέα, για το λόγο αυτό σας καλούμε στις ημέρες γονέων κάθε τρίμηνο Δίνουμε μεγάλη σημασία στη συμμετοχή των γονέων και θεωρούμε ότι εσείς ως γονείς, παίζετε ζωτικό ρόλο στην πρόοδο του παιδιού σας. Θα σας καλούμε σε συγκεντρώσεις γονέων κάθε τετράμηνο, ενώ θα λαμβάνετε και γραπτή ενημέρωση προόδου.