Εξετάσεις Cambridge English

Εγγραφείτε στις Εξετάσεις Cambridge English
Cambridge μαζί μας
  
     
   
  
Αγαπητοί σπουδαστές
Παρακαλώ να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με τις δηλώσεις υποψηφίων εξετάσεων Cambridge KET for Schools/PET for Schools, FCE for schools, CAE, CPE Cambridge ESOL, Young Learners Cambridge ESOL περιόδου Μαϊου  2023.
 Α. Ημερομηνίες Εξετάσεων
Οι γραπτές εξετάσεις Μαΐου 2023 στην Αθήνα θα διεξαχθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

ΑΘΗΝΑ:
Young Learners   Κυριακή 28 Μαΐου 2023
FCE for Schools  Κυριακή  14 Μαΐου 2023
CPE                       Σάββατο 13 Μαΐου 2023
KET for School    Κυριακή 21 Μαΐου 2023
PET for School    Κυριακή 21 Μαΐου 2023
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
KET for School    Κυριακή 21 Μαΐου 2023
CPE                       Σάββατο 13 Μαΐου 2023
B. Προθεσμίες
Η τελική καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στις εξετάσεις είναι μέχρι την Παρασκευή  31 Μαρτίου 2023.
 Μετά την ημερομηνία αυτή είναι αδύνατη η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις. Εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής ενδέχεται να γίνουν δεκτές μόνο μετά από συνεννόηση και αφού καταβληθεί σχετικό πρόστιμο. Γ. Εξέταστρα
Τα εξέταστρα για το Μάιο 2023 διαμορφώνονται ως εξής:
YLE  € 60
KET for Schools € 80PET for Schools € 85
FCE for Schools €170
CAE €175
CPE €190
 
Tα προγράμματα των εξετάσεων θα είναι διαθέσιμα για λήψη και εκτύπωση από τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ δυο εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις.

Παρακαλούμε διαβάστε το προσεκτικά.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις Cambridge English: Advanced και CPE θα χρειαστεί να φωτογραφηθούν(φωτογραφία τύπου διαβατηρίου) την ημέρα των προφορικών ή την ημέρα των γραπτών εξετάσεων.
 Αυτό γίνεται για να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας της εξέτασης ακολουθώντας τους νέους κανονισμούς του Cambridge Assessment English. H φωτογραφία θα αποθηκευτεί στην ασφαλή ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Επαλήθευσης Αποτελεσμάτων Cambridge Assessment English Results Verification Service website. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση στα αποτελέσματα σας και στην φωτογραφία σας δίνοντας τον προσωπικό Αριθμό Υποψήφιου (ID Number) και το μυστικό Αριθμό Υποψήφιου (Secret Number) σε πανεπιστήμια, εργοδότες, και όσους οργανισμούς επιθυμείτε εσείς προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα σας.
Κατά την εγγραφή σας στις εξετάσεις CAE, θα πρέπει να υπογράψετε  και να αποστείλετε ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] την δήλωση συγκατάθεσης για τη Φωτογράφηση, μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών. Υποψήφιοι Κάτω των 18 ετών, πρέπει να ζητήσουν από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες να διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που παρέχονται και να υπογράψουν την Δήλωση Συγκατάθεσης  για τη Φωτογράφηση, εκ μέρους τους. Μπορείτε να βρείτε την Δήλωση Συγκατάθεσης για την Φωτογράφηση εδώ.
Η φωτογράφιση είναι υποχρεωτική για τους υποψήφιους άνω των 18 ετών. Οι αιτήσεις των υποψήφιων κάτω των 18 ετών θα γίνουν δεκτές στην περίπτωση που οι γονείς/κηδεμόνες αρνηθούν να δώσουν συγκατάθεση στην φωτογράφιση. Θα θέλαμε όμως να σας ενημερώσουμε ότι η φωτογραφία δεν μπορεί να εισαχθεί στο αποτέλεσμα του υποψήφιου μετα το πέρας των εξετάσεων 

Πολιτική Προστασίας Παιδιών.
H ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ κάθε χρόνο έρχεται σε επαφή με περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά και αναγνωρίζουμε ότι είναι καθήκον μας να προστατεύουμε τα παιδιά που μας εμπιστεύονται. Η ξεκάθαρη πολιτική προστασίας των παιδιών που εφαρμόζουμε έχει σαν αποτέλεσμα να παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη για την ασφάλεια τους κατά την παραμονή τους στο εξεταστικό μας κέντρο και συγκεκριμένα για τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα τους.
Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ορίζει ως παιδί οποιοδήποτε άτομο δεν έχει κλείσει τα 18 έτη (UNCRC 1989)
Ως γονέας ή κηδεμόνας παιδιού που έχει εγγραφεί με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ για τις εξετάσεις του Cambridge Assessment Examinations θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Οι υποψήφιοι κάτω από 11 ετών δεν μπορούν να αποχωρήσουν από τον εξεταστικό κέντρο χωρίς την συνοδεία του γονέα/κηδεμόνα τους ή αλλού ενήλικα.
Πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των γραπτών εξετάσεων θα σας δοθούν κατά την άφιξη σας στο εξεταστικό κέντρο. Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο εξεταστικό κέντρο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των εξετάσεων.
Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής αποστολής εγγραφών, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για paper-based εξετάσεις Cambridge English examinations.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να στείλετε την αίτησή σας με το ταχυδρομείο.
Πρέπει να κάνετε την κατάθεση στην τράπεζα αφού κάνετε την εγγραφή σας στο site. Χρησιμοποιείστε το μοναδικό αριθμό εγγραφής στο πεδίο “Αιτιολογία” του καταθετηρίου ή στην συναλλαγή σας στη σχετική φόρμα του e-banking. 

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα υποχρεωτικά πεδία (όσα σημειώνονται με αστερίσκο*) με ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΕΖΟΚΕΦΑΛΑΙΑ, όπως αυτά αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα σας, π.χ. στην ταυτότητα, το διαβατήριο ή το πιστοποιητικό γέννησής σας.
 
Βεβαιωθείτε ότι το email σας είναι σωστό. Αφού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Σημείωση: Ενδέχεται το μήνυμα να πάει στον φάκελλο “Spam” (ειδικά σε web emails όπως το Yahoo, Hotmail και Gmail). Αναζητήστε το και εκεί.
Image
Ο Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Get In Touch

Βουλιαγμένης 142
210 9636100
[email protected]

Ακολουθήστε μας στα social media, για να μένετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα.

Πληροφορίες

Ωρες Επικοινωνίας

9 π.μ. - 5 μ.μ , Δευ - Παρ